Noutati Despre noi Tabere Descarca Publicatii Foto Contacte Links
Monitorul Civic - Portal ONG
 
RO RO  EN  RU   
A Route to Connect

A Route to Connect este un proiect marca SCI (Service Civil International) susținut de Fundația Europeanã de Tineri, care se focuseazã pe rãspândirea conștientizãrii despre situația de refugiere din Peninsula Balcanicã. Rolul acestui proiect este de a oferi libertate și putere celor refugiați. Tinerii implicați în acest proiect sunt disponibili sã-și asume responsabilitatea de a acționa pozitiv și efectiv, pentru ca destinul fiecãrui refugiat sã fie auzit de persoanele dornice sã ofere ajutor.

Printre activitãțile de bazã ale proiectului se enumerã: un seminar de pregãtire în Spania, o excursie pe teritoriul Peninsulei Balcanice și o serie de evenimente organizate în Europa pânã la sfârșitul anului 2017. Obiectivul principal al proiectului „A Route to Connect” este de a construi „poduri” între societatea europeanã și refugiați, astfel promovându-se o societate incluzivã și pacifistã.   

Proiectul „A Route to Connect” este o parte a campaniei „Building Bridges”.


Obiective
A Route to Connect” ține în vizor urmãtoarele:

- Sensibilizarea opiniei publice privind condițiile de trai ale refugiaților;
- Rãspândirea și difuzarea istoriilor refugiaților;
- Activarea și împuternicirea tinerilor în proiect;
- Oferirea vizibilitãții asupra asociațiilor și acțiunilor conduse de refugiați;
- Îmbogãțirea societãții europene cu ajutorul unei imagini reale despre refugiați.


Echipa „A Route to Connect” reprezintã un grup de oameni responsabili de implementarea proiectului, care au grijã de organizarea evenimentelor și asigurarea calitãții pentru proiectele întemeiate.

Poți urmãri activitãțile acestuia pe pagina oficialã http://routetoconnect.com/ . Iar dacã te regãsești în acest proiect și ai dori sã faci parte din echipa „A Route to Connect”, poți contacta adresa refugeeinsci@gmail.com .


Autor: AVI Webmaster


La sfârșitul verii adunãm momente cu AVI-Moldova din Belgia, Germania sau Austria
AVI-Moldova te provoacã sã fii voluntar în Europa Centralã și de Vest: Belgia, Germania sau Austria. Taberele de lucru marca SCI (Service Civil International) îți propun urmãtoarele oportunitãți, iar dacã te regãsești în una din ele, nu sta mult la îndoialã și aplicã. Detalii...
Publicat la: 11.08.2017
Prinde ultima experiențã de varã și fii voluntar cu AVI-Moldova în Rusia sau Polonia
De data aceasta, AVI-Moldova te invitã sã fii voluntar în sânul naturii, sã descoperi spații mici, liniștite și unice din Rusia și Polonia. Dacã dorești sã fugi de oraș, internet și rutina zilnicã, vezi ce-ți oferã taberele de lucru marca SCI (Service Civil International) pe durata lunii august. Detalii...
Publicat la: 05.08.2017